Gezilecek Yerler

Endonezya’nın en önemli turizm merkezlerinden Bali Adası‘nda bulunan Ngurah Rai Uluslararası Havalimanı, Denpasar’ın 13 km güneyinde yer alıyor. Ülkenin ikinci en yoğun havalimanından adanın farklı yerlerine gitmek için toplu taşıma seçeneği bulunmuyor. Belirli noktalara sabit ücretle çalışan taksileri kullanarak adada yolculuk yapabilirsiniz. 




Bali’nin en güzel kumsalları olarak nitelendirilen Kuta, Sanur ve Seminyak, sörf yapmaya elverişli yapıları ve çılgın partilerin yaşandığı eğlence mekanlarıyla tatil için bölgeye gelenlerin en çok tercih ettiği turizm cennetlerinden. Endonezya’da kültür ve sanat denildiğinde ilk akla gelen yerlerden olan Ubud, el emeği eserlerin bulunduğu yerel pazarları, organik yiyeceklerin ve sağlıklı içeceklerin satıldığı dükkanlarıyla Bali’nin sevilen adreslerinden.
Gili Air, Gili Meno ve Gili Trawangan isimli üç adadan meydana gelen Gili Adaları, berrak suları, zengin sualtı yaşamına sahip dalış noktaları ve el değmemiş doğasıyla Endonezya’nın görülmeye değer yerlerinin başında geliyor.

Hiç yorum yok

10 Şaşırtıcı Bilgi

700’den Fazla Dil Konuşuluyor Resmi dil Bahasa Endonezya fakat takımadalarda 700’den fazla dil ve lehçe konuşuluyor. Sadece Papua şehrin...

Blogger tarafından desteklenmektedir.